“De wil om mee te helpen is bij OrionSoftware erg groot

Michel Limpens

Michel Limpens

GGD Zuid Limburg

Afdelingshoofd Gezondheid en
Maatschappelijke Participatie

Testen, testen en nog eens testen. Orion Software vroeg ons of wij wilden helpen met de ontwikkeling van Orion Dossier Forensisch. Dat was een lange weg. We zijn een jaar bezig geweest, maar het was een goed jaar met een prettige samenwerking. De bereikbaarheid en de wil om mee te helpen is bij Orion Software erg groot. Dat is fijn, want een softwarepakket is een middel om je werkproces te versnellen. Je moet gauw bij je gegevens kunnen. Orion Software probeert hier in mee te denken en het programma aan te passen aan jouw wensen. Maar als iets niet kan, dan wordt dat ook eerlijk verteld. En tegenlijkertijd zoekt Orion Software toch een oplossing die er bijna altijd ook komt.

Voor mij is de helpdesk van Orion Software erg belangrijk. Daar kom je toch terecht als je vragen hebt. Menselijk contact is voor ons onmisbaar. Niet op een website je vraag invullen, maar direct een medewerker aan de lijn krijgen. Coby Wilting is voor ons een rots in de branding. Daarom vond ik het leuk om de medewerkers van Orion Software tijdens de gebruikersdag te ontmoeten. Zo zie direct welke gezichten er bij de namen horen. Van mij mogen ze zulke dagen vaker organiseren.

Het is misschien een beetje gek om te zeggen, maar de prijs van de producten van Orion Software is goed. Ze zijn absoluut niet te duur. What you see is what you get, en dat is bij Orion Software zeker het geval. Ik las dat GGD Nederland afspraken maakt met Orion Software. Dat zegt iets over de kwaliteit van de producten van Orion Software.

Dat menselijke, dat is fijn aan een softwareleverancier. Hoe ik dat het beste kan omschrijven? Met een voorbeeld misschien. Toen wij Orion Dossier Forensisch uitgebreid aan het testen waren, stond er opeens een taart op mijn bureau. Een bedankje. Nou is die taart natuurlijk erg lekker, maar nog belangrijker was het gebaar. Dat zegt alles over het bedrijf Orion Software en de medewerkers.

De afdeling Gezondheid en Maatschappelijke Participatie zet zich in voor mensen/ burgers welke in een sociaal kwetsbare positie verkeren. De Publieke Gezondheidzorg wordt op deze afdeling vorm geven door een aantal units waaronder Unit Sociaal Medische Advisering, WMO, WWB, Wet Inburgering, Gehandicaptenpaarkeerkaart, Leerlingenvervoer, Leerplicht, Unit Vangnet Openbare Geestelijke Gezondheidszorg en de Unit Forensische Dienst. Op de afdeling werken 55 mensen.