Orion Dossier

Orion Dossier maakt papier bijna overbodig. Ordners en archieven met cliëntgegevens worden vervangen door Dossier, een webbased programma dat geheel op maat gemaakt kan worden. Elk tabblad, elk onderdeel en elke stap is aan te passen aan de wensen van de klant.

Klinkt perfect, hoe werkt dat?

Orion Dossier is de basis. Een digitaal programma voor het verwerken van cliëntgegevens. Dit is mogelijk op verschillende locaties. Samen met u creëert Orion Software een programma dat even vertrouwd voelt als die oude archiefkast.

Kenmerken van Orion Dossier

Is dat wel veilig?

Jazeker, met de HTTPS verbinding zoals bij het internetbankieren. Ook kan er gebruik gemaakt worden van tokens. Bijkomend voordeel: de gegevens zijn gemakkelijk te delen met andere gebruikers. De klant bepaalt wie welke gegevens mag inzien. Hierdoor is de privacy van de cliënt gewaarborgd in Dossier.

Maatwerk, hoe ver gaat dat?

Tot nu toe is Orion Software nog geen enkele afdeling tegengekomen waar Orion Dossier niet toepasbaar was. De vraag is vooral, waar houdt het op?

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zij nvoor uw organisatie, we komen graag langs om Orion Dossier te demonstreren. U kunt contact met ons opnemen voor gratis en vrijblijvende afspraak op locatie.