Orion APTO

APTO is een gebruiksvriendelijk softwarepakket dat gebruikers ondersteunt bij hun dagelijkse werkzaamheden; op kantoor maar ook in het veld. De gebruiker kan probleemloos in een overzichtelijke maar complete omgeving werken.

Klinkt perfect, hoe werkt dat? APTO is gebouwd op basis van gebruiksvriendelijkheid: de knoppen zitten daar waar u verwacht en het heeft een simpele uitstraling. Gebruiker en applicatiebeheerder kunnen eenvoudig in het pakket werken. Gegevens zijn snel te registreren, op te vragen en te generen naar een (standaard) document. Deze documenten zijn makkelijk aan te passen door de applicatiebeheerder. Laat u echter niet door de eenvoud afschrikken; achter de schermen heeft Orion een stevig en veilig pakket gebouwd dat uw informatie maximaal beveiligd en bestand is tegen cyberaanvallen. Privacybescherming en beveiligde gegevensoverdracht zijn essentieel.

Kenmerken van Orion APTO  Webbased  Modulaire opbouw  Branche specialisaties & klant customisatie  Lage (client-side) systeem eisen  Lage kosten & directe beschikbaarheid (ook als SAAS oplossing)  Inzichtelijk dossier  Universeel toepasbaar  Koppelingsmogelijkheden voor zorgcoördinatie, zorgoverdracht en ketenzorg  Uitgebreide documentenstroom zonder afhankelijkheid  Flexibele overzichten & management rapportages  BSN-koppeling  Geschikt voor Zelfredzaamheid-Matrix

Is dat wel veilig? Jazeker, met de HTTPS verbinding zoals bij het internetbankieren. Ook kan er gebruik gemaakt worden van tokens. Bijkomend voordeel: de gegevens zijn gemakkelijk te delen met andere gebruikers. De klant bepaalt wie welke gegevens mag inzien. Hierdoor is de privacy van de cliënt gewaarborgd in APTO.

Maatwerk, hoe ver gaat dat? Tot nu toe is Orion Software nog geen enkele afdeling tegengekomen waar APTO niet toepasbaar is. De inrichting is flexibel en wordt op maat gemaakt aan de hand van de werkprocessen van de klant.

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie, we komen graag langs om APTO te demonstreren. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak op locatie.